سعدی
همین نصیحت من پیش گیر و نیکی کن /که دانم پس از مرگم کنی به نیکی یاد
Monday, 8 July , 2024
امروز : دوشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۳ - 2 محرم 1446
شناسه خبر : 2675
  پرینت تاریخ انتشار : ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۶ |

مشکل بی کیفیتی آرد نانوایی ها از کجاست؟

تا بوده ما کرمانشاهی ها رضایت چندانی از کیفیت پخت نان در استان نداشته ایم و به عقیده خیلی ها نان اغلب نانوایی های شهر فطیر و بی کیفیت پخت می شود، با این حال مردم نیاز دارند که قوت غالب خود را روزانه تهیه کنند، حتی اگر خبری از کیفیت نباشد!
مشکل بی کیفیتی آرد نانوایی ها از کجاست؟

به گزارش کرمانشاه امروز؛ تا بوده ما کرمانشاهی ها رضایت چندانی از کیفیت پخت نان در استان نداشته ایم و به عقیده خیلی ها نان اغلب نانوایی های شهر فطیر و بی کیفیت پخت می شود، با این حال مردم نیاز دارند که قوت غالب خود را روزانه تهیه کنند، حتی اگر خبری از کیفیت نباشد!

آمارها می گوید کرمانشاه یکی از قطب های تولید گندم کشور است و ما علاوه بر تامین گندم مورد نیاز استان به ۱۳ استان دیگر گندم می فروشیم و این یعنی گندم تولیدی ما به لحاظ چهارفصل بودن کیفیت مطلوبی دارد.

از طرفی ما در رده بندی پژوهشکده غلات کشور همواره در رده میانگین و جزء ۱۰ استان برتر بوده ایم، با این حال باید پرسید مشکل کجاست و چرا نانهای تولیدی نانوایی ها بی کیفیت و فطیر به دست مردم می رسد؟

در شرایطی که عده ای علت بی کیفیتی نان در کرمانشاه را به عدم رعایت اصول پخت و استاندارد نبودن دستگاهها در برخی خبازی ها ربط می دهند، اما اخیرا ویدیوی پر بازدیدی در فضای مجازی منتشر شد که حکایت از پایین بودن کیفیت آرد در برخی نانوایی ها داشت.

“نوروز عزیزی” رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه در همین رابطه به کرمانشاه  امروز گفت: آرد نانوایی های شهر هیچ مشکلی ندارد و موردی که برای یکی از خبازی ها پیش آمده به نحوه نگهداری و یا حمل بار ارتباط داشته است.

وی افزود: به نظر می رسد آرد واحد مربوطه حین حمل بار در روز بارندگی دچار رطوبت شده و یا محل نگهداری آن مرطوب بوده است.

عزیزی گفت:این مشکل خاص همین واحد بوده و باقی نانوایی ها گزارشی به ما ارسال نکرده اند.

وی درحالیکه یادآور شد کرمانشاه مجهز ترین کارخانه های آرد کشور را دارد، مشکل پایین بودن کیفیت آرد را به لاغر بودن  غلاف گندم و نحوه کشت و برداشت آن مرتبط دانست و از مسئولین جهادکشاورزی خواست تا نظارت بیشتری بر نحوه تولید گندم در استان داشته باشند.

مدیرعامل شرکت غله اما بی کیفیت بودن نان در استان را متاثر از عواملی چون نحوه پخت و استاندارد نبودن دستگاهها در برخی واحدهای خبازی دانست.

“علی ملکشاهی” در این باره به کرمانشاه امروز گفت: آردی که در کرمانشاه تولید می شود مشکل کیفی ندارد، کما اینکه ما هم اکنون در رده ۱۰ استان برتر به لحاظ کیفیت آرد هستیم و تولیداتمان به ۱۳ استان کشور صادر می شود.

وی افزود: موردی که در فضای مجازی گزارش شد به نحوه ی نگهداری آرد ارتباط داشت، یعنی یا در حین حمل و یا در محل نگهداری آردها مرطوب شده بودند، بنابراین اهمالی از سوی شرکت غله صورت نگرفته است.

ملکشاهی در حالیکه به فعال بودن ۵۷ مرکز خرید تضمینی گندم در استان اشاره کرد، گفت:سوله های استان کرمانشاه با یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن ظرفیت، ۱۰ درصد ظرفیت ذخیره سازی گندم کشور را به خود اختصاص داده اند و ما سالانه در استان چیزی حدود ۲۵۰ هزار تن مصرف گندم داریم.

او تصریح کرد: ۱۴ کارخانه تولید آرد استان هم به لحاظ استانداردها بهترین شرایط کیفی را دارند و به نظر نمی رسد مشکلی به لحاظ تولید آرد در این مراکز ایجاد شده باشد

نویسنده : لیلا سعدوندی
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.